Har du brug for sparring og professionelle øjne på din kunst? Så book en samtale med kunstner og clairvoyant vejleder Anu Ramdas

Tilbuddet henvender sig til alle, der arbejder seriøst med billedkunst, har mod på at modtage faglig kritik, men fremfor alt har lyst til at udvikle sig. Er du interesseret, så send et par linjer om dig selv og din kunst vedlagt 3-5 eksempler på din praksis. Samtalen tager udgangspunkt i det materiale, du har sendt på forhånd, men du har også mulighed for at medbringe fysiske værker.

Deltagelse koster 300 kr. Vi kan tilgodese op til 5 deltagere, som hver får ca. 2 times sparring. Hvis interessen er større, forbeholder vi os ret til at vælge ud. Samtalerne foregår på Augustiana fredag den 5. april og lørdag den 6. april (se tidspunkter nedenfor).
Anu Ramdas er uddannet clairvoyant vejleder, så du har også mulighed for at booke hende til en clairvoyant 1:1 session (dog max 45-60 min).

Tilmelding til til hnnl@sonderborg.dk  hurtigst muligt og senest den 30. marts 2024 med angivelse af timeslot, der passer dig.  Vi giver svar hurtigst muligt derefter

Om Anu Ramdas

Anu Ramdas (f. 1980 Sønderborg) er uddannet billedkunstner og clairvoyant. Hun har en MFA fra Det Kgl. Danske Kunstakademi suppleret med studier ved kunstakademier i Beijing og Malmø. Anu Ramdas er født og opvokset i Sønderborg og har indiske rødder. Som ung havde hun sin gang i Augustenborg, hvor hun var ansat på byens psykiatriske hospital, i øvrigt samme sted, hvor hendes mor virkede som sygeplejerske i mere end 30 år. Anu har undervist i på Det Kgl. Kunstakademi i København og været gæsteunderviser på Sønderjyllands Kunstskole. Hun er lige nu aktuel med udstillingen TIME TRAVELLER på Augustiana.

Fakta

Timeslots:
A. fredag den 5. april kl. 10-12
B. fredag den 5. april kl. 13-15
C. fredag den 5. april kl. 16-18
D. lørdag den 6. april kl. 10-12
E. lørdag den 6. april kl. 13-15
Sted:
Augustiana Kunstpark & Kunsthal, Palævej 10-14, 6440 Augustenborg
Medvirkende:
Anu Ramdas
Deltagerbetaling:
300 kroner
Tilmelding nødvendig:
På mail til hnnl@sonderborg.dk senest 30. marts med angivelse af, hvilke timeslots du kan – du får svar på tilmeldingen umiddelbart derefter.