Koncert med Sjælfugl

Lørdag den 12. marts kl. 15

Vi går mod lysere tider! Kulturinstitutionernes døre er atter åbne, dagene er længere og foråret venter lige om hjørnet. Det fejrer vi med en koncert i Det Hvide Palæ, hvor den nydannede trio Sjælfugl trakterer publikum med verdensmusik fra bl.a. Bulgarien og  Armenien. Til koncerten dykker trioen ned i folkemusikkens særegne klange, rytmer og udtryk og giver de historiske sange et nutidigt udtryk.

Sjælfugl har ikke kun de udenlandske toner for øje, men også for musikken, som de selv er vokset op med. Trioen har bl.a. lavet deres egen version af den kendte sønderjyske kampsang “Det haver så nyligen regnet” samt “Solen er så rød mor”, som også vil være på repertoiret til denne eftermiddagskoncert. Koncerten foregår i Det Hvide Palæ på første sal midt i Lisbeth Eugenie Christensens udstilling ‘Spin’. I forbindelse med koncerten serveres små spiselige smagsprøver fra Bulgarien, Armenien og Danmark. Der vil kort sagt være noget for alle sanser.

Om Sjælfugl
Sjælfugl består af sangerinde Ida Marie Jessen, pianist Steffan Grarup Jensen og trommeslager & electronics Chris Falkenberg. De er er alle aktive musikere indenfor den rytmiske musik og deler en fælles passion for at skabe ny musik og udforske afkroge i musikkens verden. De har alle rødder i det sønderjyske og startede deres musikalske rejse sammen først på Musikalsk Grundkursus i Sønderborg og senere på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Chris og Steffan er begge vendt tilbage til det sønderjyske og underviser på Sønderborg Musikskole.

Fakta om arrangementet:

Tid: Lørdag den 12. marts kl. 15-16.30
Sted: Det Hvide Palæ, Augustiana, Palævej 10-14 Augustenborg, 6440. OBS Koncerten foregår på 1. sal, hvortil der kun er adgang via trapper.
Billetpris: 100 kr. incl.  små spiselige smagsprøver på bulgarske, armenske og danske specialiteter. Drikkevarer kan tilkøbes.
Tilmelding og betaling: Tilmelding senest 7. marts på mail til augustiana@sonderborg.dk – når tilmeldingen er bekræftet oplyses betalingsmetode. Koncerten er udsolgt.