Kulturhøjskole i palæet – efterår 2023

I samarbejde med FOF inviterer vi til fire foredrag

I løbet af efterårets fire foredrag får du et indblik i Sønderjyllands historie, kultur og sprog. Foredragene afholdes i det fredede palæ, så du får rig mulighed for at opleve historiens vingesus og stemningen i huset.
Kulturhøjskolen er for dig, der gerne vil blive klogere på historien og kombinere inspirerende foredrag og fortællinger med hyggeligt fællesskab.

Vi starter og slutter alle foredrag med en sang fra Højskolesangbogen. Undervejs i foredraget er der indlagt en pause, hvor FOF byder på kaffe/te og en bid brød eller kage.

Du kan tilmelde dig efteråret/forårets fire foredrag samlet eller enkeltvis, som det passer dig bedst. Læs mere om indhold og foredragsholder under de enkelte foredrag. Husk, at tilmelding til FOF er nødvendig.

Program
Foredragene afholdes fredage kl. 9.30-ca.11.30 i palæet. Bemærk det foregår på 1. salen, hvortil der desværre  ikke er adgang med elevator.

15/9: Augustenborg Slot og Park – historie, kultur og natur. Foredragsholder: Tom Specht

6/10: Adelskultur i Slesvig og Holsten. Foredragsholder: Lars N. Henningsen

3/11: Synnejysk – en introduktion til og oversigt over de sønderjyske dialekter. Foredragsholder: Elin Fredsted

1/12: Kampen om de faldnes minde. Foredragsholder: Lars N. Henningsen 

Tid: Fredag den 15/9, 6/10, 3/11 og 1/12 kl. 9.30-11.30
Sted: Det Hvide Palæ, Augustiana, Palævej 10-14 Augustenborg, 6440
Billetpris: 625 for alle fire foredrag / 175 kr. enkeltvis.
Tilmelding: Du kan tilmelde dig forårets fire foredrag samlet eller enkeltvis, som det passer dig bedst. Tilmelding til FOF Sønderjylland