Kunst & Yoga

Starter 25.08.20

Kom til ‘Kunst & Yoga’ på Augustiana

I samarbejde med LOF inviterer Augustiana Kunsthal til Kunst & Yoga den sidste tirsdag i hver måned hen over efteråret 2020.

Vi starter hver gang med KUNSTEN, hvor kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen introducere deltagerne til den aktuelle udstilling og fortælle mere om tankerne bag. Således åndeligt berigede fortsætter vi med YOGA-delen, som afhængig af vejret, enten foregår udendørs i museumsparken, eller oppe på palæets smukke førstesal med udsigt udover Augustenborg fjord.

Yoga-timen ledes af Nadja Hultgreen, som er uddannet yogainstruktør, og tager udgangspunkt i Hatha-yogaen, der veksler mellem statiske og dynamiske øvelser; styrke & stræk, bevægelse & afspænding. Fokus på kropsholdning og vejrtrækning. ‘Kunst & Yoga’ forløbet er for dig, der er draget af æstetik, som interesserer dig for samspillet mellem krop og sjæl, og som har lyst til at lade dig selv forkæle med en kunstoplevelse og en godgørende yogatime, som et fast indslag en gang i måneden.

Meld dig til alene eller sammen med en veninde, kollega eller familiemedlem – vi glæder os til at byde dig indenfor på Augustiana.

Fakta om arrangementet


Praktisk info:
Medbring egen yogamåtte og evt. en flaske vand. Mød op omklædt, da der ikke er omklædningsfaciliteter til rådighed. Der forefindes ikke elevator op til 1. salen.

Tid:
25. august / 29. september / 27. oktober / 24. november – kl . 16.30-18.00

Sted:
Det Hvide Palæ, Augustiana Kunsthal, Palævej 12, 6440 Augustenborg

Medvirkende:
Yogainstruktør Nadja Hultgreen og kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen

Pris:
499 kr.

Tilmelding:
LOF – online tilmelding

Mere information:
LOFs kursusprogram