Planteworkshop med Cecilia Westerberg

17.10. 2020 – kl. 12.00-16.00

Cecilia Westerberg er aktuel med udstillingen ‘Herbarium  – en samtale med planter’. Hun afholder lørdag den 17. oktober en workshop på Augustiana, hvor du som deltager selv kan prøve at udtrække flydende farve fra planter og frugter og derefter male billeder med farven.

Plantefarver kan være svære at styre og workshoppen bliver derfor et eksperimenterende laboratorium.  Du vil prøve at koge dit eget planteudtræk, arbejde med at ændre farven ved at tilføre forskellige tilsætninger som eddike, salt og natron samt male dit eget billede med farven på akvarelpapir. Der vil være vejledning undervejs med mange gode tips.

Vi er omgivet af naturlige farvestoffer, som med lidt kendskab er givende at arbejde med. Det er en fantastisk måde at forbinde sig med naturen på. Workshoppen kommer til at handle om at se på planter ud fra et farve og æstetisk perspektiv og om hvordan man har brugt dem til at farve med igennem tiden.

Workshoppen vil både foregå udenfor, når der skal indsamles plantemateriale og indenfor, når der skal udvindes plantefarve og males billeder, så tag tøj på efter vejret. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, alle er velkomne.

Læs mere om udstillingen ‘Herbarium  – en samtale med planter’ her:

Fakta om arrangementet

Tid:
Lørdag den 17. oktober – kl. 12-16

Sted:
Augustiana, Den røde staldbygning, Palævej 14, 6440 Augustenborg

Underviser:
Cecilia Westerberg – ceciliawesterberg.com

Pris:
390 kr. incl. kaffe/te/frugt

Tilmelding senest 5. oktober. Der er begrænsede pladser, så det er først til mølle!
På mail til augustiana@sonderborg.dk  Når vi har bekræftet tilmeldingen, sender vi oplysninger om betalingsforhold.

Støtte:
Workshoppen er støttet af Sønderborg Kommune