TirsdagsTRÆF: LitteraturBINGO

Tirsdag den 5. april kl. 17-18.30

Kom til LitteraturBINGO og få historien om Tine af Herman Bang (1889)

Herman Bangs roman udspiller sig på Als. Det er en fortælling om både danmarkshistorie, opofrelse og kærlighed. Tine er godheden selv og mens krigen i 1864 raser, forelsker hun sig i Skovrideren og de finder sammen i både trøst og lidenskab. Men ligesom krigen ender historien ulykkeligt.

April måneds TirsdagsTRÆF står i litteraturens tegn, når vi spiller LitteraturBINGO. Vi starter med et oplæg om Herman Bangs roman ‘Tine’ ved bibliotekar Óluva Isaksen. Herefter læses passager højt fra romanen. Og så gælder det om at spidse ører og krydse af, når de ord, der forhåbentlig er på din plade, læses op.

Til LitteraturBINGO er der naturligvis bøger på højkant til dagens heldige vindere. Der er gevinster til fuld række og fuld plade.

TirsdagsTRÆF holdes altid den første tirsdag i måneden i vores udstillingsperiode fra kl. 17-18, hver gang med et nyt tema, men altid med udgangspunkt i kunsten på Augustiana. Det er gratis at deltage, men tilmelding pr. mail til augustiana@sonderborg.dk er nødvendig, senest dagen før.

OBS: max. 25 deltagere og først til mølle. Program for de enkelte tirsdage annonceres i vores nyhedsbrev og offentliggøres løbende på vores hjemmeside og Facebook-side.

Fakta om arrangementet

Tid: Tirsdag den 5. april kl. 17.00-18.30. TirsdagsTRÆF finder sted på den første tirsdag i hver måneden i vores udstillingsperiode, det vil sige 1. marts, 5. april, 3. maj, 7. juni, 5. juli, 2. august, 6. september, 4. oktober og 1. november kl. 17.00-18.00
Sted: Augustiana Kunstpark & Kunsthal
Samarbejdspartner: Biblioteket i Sønderborg
Medvirkende: Óluva Isaksen og Hanne Lundgren Nielsen
Entré: Gratis
Tilmelding nødvendig: På mail til augustiana@sonderborg.dk senest dagen før. Arrangementet er udsolgt.