TALK om kunstens betydning på arbejdspladsen

Torsdag den 7. marts kl. 17-18

Vores faste format TorsdagsTRÆF er i marts helliget en samtale mellem Kunst På Arbejdes direktør Tanya Lindkvist og kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen fra Augustiana Kunstpark & Kunsthal. De vil drøfte, hvordan kunst og kreativitet kan understøtte trivsel, motivation, innovationskraft og ikke mindst rekruttering af nye medarbejdere.

Foreningen Kunst På Arbejde har en drøm om, at endnu flere skal møde kunsten på deres arbejde! Hvorfor? Fordi kunsten spiller en afgørende rolle for vores samfund – for vores åndsliv, sammenhængskraft, økonomi og fællesskab. Kunsten skal være mere for flere og det skal bl.a. ske på danskernes arbejdspladser. På skoler, kommuner, hospitaler, myndigheder, foreninger og private virksomheder store som små.

Kunst På Arbejdes er lige nu aktuel med udstillingen ÅRGANG 2023, der vises på Augustiana Kunstpark & Kunsthal fra den 3. februar til l 10. marts. Samtalen vil tage afsæt i denne udstilling med helt frisk samtidskunst af 15 nyuddannede kunstnere, der alle tog afgang fra ét af de tre danske kunstakademier i 2023. ÅRGANG 2023-udstillingen bliver sendt i cirkulation i løbet af foråret blandt Kunst På Arbejdes medlemmer, der tæller arbejdspladser i hele landet.

Det er gratis at deltage, men tilmelding pr. mail til augustiana@sonderborg.dk er nødvendig, senest dagen før. OBS: max. 40 deltagere og først til mølle. Program for de enkelte torsdage annonceres i vores nyhedsbrev og offentliggøres løbende på vores hjemmeside og Facebook-side.

Fakta om arrangementet

Tid:
Torsdag den 7. marts kl. 17-18.
TorsdagsTRÆF:
TorsdagsTRÆF finder altid sted den første torsdag i hver måned kl. 17.00-18.00 i vores udstillingsperiode. Her inviterer vi kunstnere eller samarbejdspartnere på besøg og dykker ned i et aktuelt emne.
Datoerne for TorsdagsTRÆF i 2024 er 7. marts, 4. april, 2. maj, 6. juni, 4. juli, 1. august, 5. september, 3. oktober og 7. november.
Sted:
Augustiana Kunstpark & Kunsthal, Palævej 10-14, 6440 Augustenborg
Medvirkende:
Tanya Lindkvist og Hanne Lundgren Nielsen
Entré:
Gratis
Tilmelding nødvendig:
På mail til augustiana@sonderborg.dk