Har du brug for sparring og professionelle øjne på din kunst? Så book en times samtale med billedkunstner Lisbeth Eugenie Christensen

Tilbuddet henvender sig til alle, der arbejder seriøst med billedkunst, har mod på at modtage faglig kritik, men fremfor alt har lyst til at udvikle sig. Er du interesseret, så send et par linjer om dig selv og din kunst vedlagt 3-5 eksempler på din praksis til hnnl@sonderborg.dk. Fristen for tilmelding er 30. marts 2022.

Deltagelse koster 200 kr. Vi kan tilgodese op til 10 deltagere, som hver får ca. en times sparring. Hvis interessen er større, forbeholder vi os ret til at vælge ud. Alle får svar senest 16. april 2022.

Samtalerne foregår i tidsrummet lørdag 30. april og søndag 1. maj kl. 9-16 på Augustiana Kunsthal, Palævej 10-14, 6400 Augustenborg, hvor Lisbeth Eugenie Christensen også udstiller.

Samtalen tager udgangspunkt i det materiale, du har sendt på forhånd, men du har også mulighed for at medbringe fysiske værker.

Om Lisbeth Eugenie Christensen

Lisbeth Eugenie Christensens kunstneriske praksis omfatter tegning, maleri og udsmykning i det offentlige rum. Eugenie Christensens arbejde er repræsenteret på flere museer og i offentlige som private institutioner bl.a. Statens Kunstfond og Ny Carlsbergfondet. Parallelt med sin værkstedpraksis har hun også kurateret en række udstillinger i ind- og udland. Senest den nordiske gruppeudstilling “Nature – Home and Workplace” som blev vist på Johannes Larsen Museet (DK,) Ljungbergmuseet (S) og Nuuk Kunstmuseum (GL.)

Foruden dette har Lisbeth Eugenie Christensen også erfaring med formidling af kunst bl.a. i samarbejde med Kulturens Laboratorium og Åbne Skole i Region Sydjylland. Hun har i flere år været tilknyttet BKF’s værkstedssamtale-ordning.

Her kan du læse mere om Lisbeth Eugenie Christensens udstilling SPIN.

Portrætfoto: Agnete Schlichtkrull