Døgnåben året rundt

Augustiana Kunstpark

Parken er døgnåben og på alle tider af året et besøg værd. Det rummelige parkanlæg, som mod fjorden forbinder sig til slotsparken, rummer enkelte og markante kunstværker, sjældne træer og buske og en betagende udsigt til Augustenborg Fjord.

Claydies’ keramiske ’selfie’-objekter

Kunstnerduoen Claydies har lavet to keramiske ’selfie’-objekter til Augustiana Kunstpark.  De selfie-inspirerede udendørsværker tager udgangspunkt i Augustianas historie, i særlig grad den flamboyante prinsesse og enkehertuginde Louisa Augusta, som boede i Det Hvide Palæ fra 1815-1843. Skulpturerne står ved indgangen til parken.

Kom på besøg i kunstparken og prøv selv at tage et selfie med en af de keramiske skulpturer!

Læs mere om Claydies
Hulk vender hjem

Efter at være blevet restaureret, er Hulk nu tilbage i Augustiana Kunstpark. Kom forbi og sige hej, og bid mærke i hans sunde, grønne kulør.

Find ham på vores kort
Kort over parken

Der er flere skulpturer i Augustiana Kunstpark. Du kan finde deres placering på vores kort.

Se kortet
I’LL BE YOUR MIRROR

Augustiana har fået et markant vartegn skabt af den internationalt anerkendte kunstner Mikkel Carl. Kunstinstallationen ‘I’ll be Your Mirror’ er støttet af Fabrikant Mads Clausens Fond.

Læs mere
SAG MIR WO DIE BLUMEN SIND

Lars Waldemar har deponeret skulpturgruppen ‘Sag mir wo die Blumen sind’ til Augustiana Kunstpark. Skulpturerne står nu i parken ved Det Hvide Palæ.

Læs mere
Augustianas historie

Augustiana holder til i de smukke palæer ved Augustenborg Slot og palæernes historie og funktion er uløseligt forbundet med slottets.

Læs mere