Augustianas nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der sker noget nyt på Augustiana og modtag særlige informationer omkring vores udstillinger og aktiviteter. Meld dig til vores nyhedsbrev.

Om vores nyhedsbrev

Augustiania udsender et nyhedsbrev er par gange om måneden. Indholdet er aktuelle informationer og præsentation af nye udstillinger og arrangementer.

Personlige oplysninger og samtykke

For at kunne sende nyhedsbrevet indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig: emailadresse samt for- og efternavn. For at modtage vores nyhedsbrev skal du give dit samtykke. Det sker, når du bekræfter din tilmelding herover. Dine oplysninger indsendes til og opbevares af Mailchimp, som leverer den tekniske platform for vores nyhedsbrev. Oplysningerne bliver udelukkende anvendt til udsendelse af nyhedsbrevet og ingen andre formål.

Afmelding

Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev via linket i bunden af nyhedsbrevet.

Brug og opbevaring af personoplysninger

Vi bruger personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag, bl.a. for at kunne målrette vores kommunikation til dig. Vi giver ikke dine personoplysninger videre til tredjemand. Vi gemmer kun dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet.