Til nyhedsoversigten

26.06.19

POSITIONER – pressemeddelelse

Jes Fomsgaard: Red Cathedral

Atter kunst i Augustianas stuer

Augustiana klæder sig godt på til at modtage sommerens gæster. Imens pågår arbejdet med at skabe den ny Augustiana Kunstpark og Kunsthal.

Augustiana genåbner til efteråret under navnet Augustiana Kunstpark og Kunsthal. Mens arbejdet med det nye kunstcenter står på, vil sommerens kunstinteresserede gæster ikke skulle gå forgæves. Fra onsdag den 3. juli er der nemlig atter aktivitet i Det Hvide Palæ, når udstillingen, Positioner, åbner i de smukke lokaler i palæets stueplan.

Hele sommeren pryder farve- og formstærke værker rummene. Bag den brogede billedbuket står fire etablerede kunstnere, der alle har maleriet som omdrejningspunkt for deres kunst.

Malene Bach og Malene Landgreen arbejder på hver deres måde med det konkrete maleri, hvor former, flader og farver danner abstraktioner, som giver plads til beskuerens egne fortolkninger. I kontrast hertil lader Adam Saks farven eksplodere i et kraftfuldt figurativt maleri med ornamentale kvaliteter, mens Jes Fomsgaard skaber detaljerede og sært foruroligende arkitekturlandskaber.

Positioner kan ses 3. juli -11. august på tirsdage-søndage kl. 12 -16. Der er gratis adgang. Adressen er fortsat Palævej 12 i Augustenborg