Til nyhedsoversigten

01.08.19

TirsdagsTRÆF – pressemeddelelse

Trine Høy: Hjortebækken

Augustiana starter ny tradition

Augustiana Kunstpark & Kunsthal inviterer til TirsdagsTRÆF den første tirsdag i hver måned. Første gang er tirsdag 6. august kl. 17.

Den første tirsdag i hver måned holder vi TirsdagsTRÆF. Hver gang med et nyt tema, men altid med udgangspunkt i kunsten på Augustiana. Vi mødes kl. 17 ved Det Hvide Palæ og bruger ca. en time på at fordybe os i et udvalgt tema.

Det er gratis at deltage, men tilmelding pr. mail til hnnl@sonderborg.dk er nødvendig. Max. 30 personer pr. gang.

PROGRAM EFTERÅR 2019
6/8 kl. 17-18: Billedkunstner Trine Maria Høy fortæller om sin skulptur ‘Hjortebækken’. Derefter går turen videre til udvalgte skulpturer i parken med kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen som guide. Max. 30 deltagere.

3/9 kl. 17-18. Kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen tager udgangspunkt i værket ‘Jupiter’, som er skabt af kunstneren Jonas Pihl og med på den aktuelle udstilling 361,5°. Derefter går turen videre til andre af udstillingens værker.

1/10 kl. 17-18. Rudi Cargnelli, historiker og tidligere leder af samlingen i Augustenborg fortæller denne gang om NN og hans projekt ‘361,5°’, der har givet navn til den aktuelle udstilling.  Vi skal også høre mere om Psykiatrisk Museumssamling i Augustenborg.

Temaerne for efterårets øvrige TirsdagsTRÆF annonceres løbende på Augustianas Facebookside