Astrid Krogh, Justin Morin, Tove Storch, Grethe Sørensen, Margrethe Odgaard, Vibeke Rohland, Anne Fabricius Møller, Valérie Collart, Ditte Hammerstrøm, Sofie Genz

In a Slow Manner

21.05.22 – 07.08.22

In a Slow Manner

21.05.22 – 07.08.22

Udstillingen In a Slow Manner er en ode til væver Anni Albers’ essay ’Handweaving Today’ fra 1941, hvor hun anfægter hastigheden i de masseproducerede produkter. Her, over 80 år senere, synes det mere nærliggende end nogensinde at hylde den kvalitet, der ligger i håndens arbejde og den langsomme skabende proces. Denne præmis er udgangspunktet for Augustianas sommerudstilling, der med værker af ti danske og franske kunstnere sætter fokus på tekstile objekter  i krydsfeltet mellem kunst og kunsthåndværk. Det Hvide Palæs sanselige interiør, som emmer af historie og et levet liv, danner rammen om væghængte vævninger, porøse silkeværker samt to- og tredimensionelle skulpturer af stof. Publikum inviteres til at sætte tempoet ned, dvæle ved de smukke værker og lade roen indfinde sig. Se udstillingen online.

In a Slow Manner er kurateret af Henriette Noermark og blev i foråret 2021 vist på Le Bicolore, Danmarks nye udstillingsplatform i Paris. På Augustiana vises den sommeren 2022,  i forbindelse med, at Tour De France-løbet kommer til området den 3. juli. I tilknytning til udstillingen planlægges en række eksterne kulturelle arrangementer med et dansk/fransk tema.

Fakta om udstillingen

Periode:
21.05.22 – 07.08.22
Lokalitet:
Det Hvide Palæ
Kunstnere:
Astrid Krogh, Justin Morin, Tove Storch,  Grethe Sørensen, Margrethe Odgaard, Vibeke Rohland,  Anne Fabricius Møller, Valérie Collart, Ditte Hammerstrøm, Sofie Genz
Kurator:
Henriette Noermark
Entré:
Gratis entré
Støttet af:
Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond

Foto: Anne Fabricius Møller, fotograf: IDOART Agency.

Der kan forekomme ændringer i informationer og datoer.

TANKERNE BAG ‘IN A SLOW MANNER’

Kurator Henriette Noermark fortæller i denne video om tankerne bag den aktuelle udstilling In a Slow Manner. Videoen er produceret af I Do Art Agency og udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond.

Du kan se I do Art Agencys videoportrætter med udstillingsaktuelle Valérie Collart, Tove Storch og Astrid Krogh.