Albin Werle

One for Sorrow, Two for Joy

29.07.21 – 19.09.21

One for Sorrow, Two for Joy

29.07.21 – 19.09.21

Albin Werle arbejder med interaktive kunstværker, der befinder sig et sted mellem brugsgenstande og talismaner, besværgelser og vuggeviser.

Et grundelement i Werles kunstpraksis er spil: nye former for brætspil, nye elementer til spil, nye måder at spille på. Spil forstået som en sammensmeltning af billeder, taktile materialer, og mundtlige eller nedskrevne instruktioner, men også som kunstværker, der skal berøres, flyttes og drejes, synges og udtales.Udstillingen ’One for Sorrow, Two for Joy’ vil bestå af en samling spil – interaktive kunstværker i taktile materialer og varierende formater. De besøgende inviteres til at interagere med værkerne, individuelt eller i grupper.Et stedsspecifikt spil placeres i parken, så det også kan spilles uden for husets åbningstider. På et par workshops inviteres de besøgende ind til at lave nye versioner af de spil, der udstilles. Se galleri online her.

Om kunstneren

Albin Werle (f.1987)  bor og arbejder i København og arbejder i krydsfeltet mellem visuel kunst, spildesign og magi. Han er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi og en del af kunstnerkollektivet Nyxxx. Albin Werle har udstillet flere steder i Danmark og udlandet.

Fakta om udstillingen

Periode:
29.07.21 – 19.09.21
Lokalitet:
Det Hvide Palæ
Kunstner:
Albin Werle
Entré:
Gratis entré
Foto:
Albin Werle
Støttet af:
Statens Kunstfond, og Det Obelske Familiefond

Der kan forekomme ændringer i informationer og datoer.