Formidingsaktiviteter for børn og unge

Tilbud til skoler og daginstitutioner

Augustiana Kunstpark & Kunsthal er for alle, der har interesse i de oplevelser kunsten kan give. Vores fokus er samtidskunsten, skabt af toneangivende kunstnere, som tager fat i problemstillinger og emner, som er relevante for vores tid.

Vi vil gerne dele vores begejstring for og viden om samtidskunsten med så mange som muligt – og vi elsker besøg. Vi tror på, at man lærer bedre, hvis der kobles praktiske øvelser på den mundtlige formidling. Derfor tilbyder vi små kreative ‘hands on’ opgaver, som eleverne kan afprøve i forbindelse med et besøg. Til udvalgte udstillinger vil det være muligt at bestille workshops eller vi tilbyder lærerkurser. Vi håber, at rigtig mange undervisere vil tænke kunsten ind i undervisningen og tage eleverne med på tur til Augustiana Kunstpark & Kunsthal. De helt lavpraktiske informationer er samlet nederst på siden.

AUGUSTIANA – OGSÅ FOR BØRN

Nu tænker du måske, at eksperimenterende samtidskunst er ‘for svært’ for børn. Det er det ikke. Gør som de skønne elever fra 0.A på Augustenborg skole og gå til kunsten med åbent sind.

Tak til Augustenborg Skole & Søgaard Film.

Bestilling og information:
Ønsker I oplysninger eller vil I booke et besøge Augustiana, så kontakt kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen på tlf. 21 62 44 52 eller per mail til augustiana@sonderborg.dk

Besøg på egen hånd
I er velkomne til at besøge Augustiana Kunsthal på egen hånd i vores åbningstid tirs-søn kl. 12-16, men det er også muligt at få adgang til kunsthallen uden for åbningstiden, fx formiddage og mandage. Skolebesøg kan bookes ved henvendelse til kunstkonsulenten på ovenstående adresse.

Formidlingstilbud
Ønsker I en guide, som kan introducere den aktuelle udstilling, parkens kunstværker eller noget tredje, kan det tilrettelægges efter aftale. Kontakt kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen på tlf. 21 62 44 52 og forhør dig om mulighederne. Derudover udarbejder vi 2-3 formidlingsaktiviteter årligt, som er skræddersyet udvalgte udstillinger eller projekter.

SimpleCode logo

Entré
Der er altid gratis adgang.

Madpakker
Det er muligt at spise medbragt mad udendørs i parken – er vejret og årstiden ikke egnet, finder vi et lokale til jer.

Finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig og hør om mulighederne. Finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig og hør om mulighederne.

Ordensregler:
Vi beder alle gæster om at vise hensyn over for hinanden samt være opmærksom på:

– ikke at røre kunstværkerne
– ikke at tage (større) tasker mv. med i udstillingsrum og -sale
– at børn skal være under opsyn af deres voksne ledsagere
– at mad og drikke ikke må medbringes i udstillingsrum og -sale
– at rette sig efter personalets anvisninger

Vi glæder os til at se jer!